Må jeg koble JuiceBox til internett for å lade det elektriske kjøretøyet mitt?

Nei. Du trenger bare en Wi-Fi- eller Cellular-forbindelse (JuiceBox Pro Cellular) for å bruke smarte ladefunksjoner. Uten internettforbindelse har du ikke tilgang til smarte ladefunksjoner, men du kan plugge og lade. Du kan imidlertid også bruke en mobil hotspot (for eksempel den på telefonen, eller en uavhengig modul) til å administrere en JuiceBox. JuiceBox vil fungere som en standard ladeenhet i mangel av en tilkobling, og eventuelle planer eller grenser du angir når du er koblet til JuiceBox, vil forbli selv om JuiceBox ikke er tilkoblet.
En Wi-Fi- eller mobiltelefonforbindelse lar deg angi ladeplaner, slik at det elektriske kjøretøyet ditt ikke bruker strøm på topptider. På denne måten kan du dra nytte av verktøyet tidsplaner (TOU) satt av verktøyene.
En viktig fordel med å koble Juicebox online er at den vil motta ‘Over The Air’ -oppdateringer, noe som betyr at enheten din alltid har den nyeste firmware.