JuicePass finner ikke Wi-Fi-nettverket?

Når du setter opp JuiceBox, hvis du kommer til scenen der alle lokale Wi-Fi SSID (tjenestesettidentifikator) vises, og du ikke kan se den du vil parre med, oppdaterer du listen ved å bla ned App-skjermen 'nedover '. Hvis du ikke kan se SSID-en du trenger, bruk mobiltelefonen ved siden av JuiceBox for å se om du kan hente ønsket SSID, og ​​hvis du finner det, skriv inn passordet og koble til. For mer informasjon, vennligst les artikkelen “Wi-fi-oppsett - mobil enhet”. Hvis du fremdeles ikke kan koble til Wi-fi-kilden når du bruker sistnevnte prosess, foreslår vi at du kontakter Enel X kundesupportteam.