Hvilke avgifter er tilgjengelig for den offentlige ladetjenesten?

Olika avgifter är tillgängliga, välj den som bäst passar dina behov inom JuiceWallet:
• Betala per användning Grundläggande: pay-as-you-go laddningstjänst med betalning i slutet av den enstaka sessionen. Priset varierar per laddpunkt och visas i Enel X Way-appen, på detaljsidan för själva laddpunkten. Ytterligare kostnader för strafftid förväntas för att inte släppa kontakten i slutet av laddningssessionen på 0,09 €/minut för AC-kontakter och 0,18 €/minut för DC-kontakter.
• Betala per användning Premium: betaltjänst med betalning i slutet av den enstaka sessionen. Priset varierar per laddpunkt och visas i Enel X Way-appen, på detaljsidan för själva laddpunkten. Med 25 €, från och med prenumerationsdatumet och under ett år, inkluderar erbjudandet den obegränsade bokningstjänsten för laddpunkter, när den är tillgänglig. Alternativet förnyas automatiskt i slutet av giltighetsperioden. Ytterligare kostnader för strafftid förväntas för att inte släppa kontakten i slutet av laddningssessionen på 0,09 €/minut för AC-kontakter och 0,18 €/minut för DC-kontakter.
• Flat Small: den garanterar, till en fast avgift på € 25,00 / månad (moms och skatter inkluderade) en total energiförbrukning på 70 kWh per månad. Om detta tröskelvärde överskrids före den månatliga förnyelsen, för varje ytterligare debiteringssession kommer taxeplanen att utökas till Pay per Use Basic-tariffplanen. Flat Small inkluderar även obegränsad bokningstjänst. Denna avgiftsplan aktiveras på prenumerationsdatumet och den förnyas automatiskt på samma datum varje månad. Du kan se restvärdet och det uppdaterade värdet för din månatliga kWh-tröskel i den dedikerade delen av appen. Ytterligare kostnader för strafftid förväntas för att inte släppa kontakten i slutet av laddningssessionen på 0,09 €/minut för AC-kontakter och 0,18 €/minut för DC-kontakter.
• Flat Large: den garanterar, till en fast avgift på € 45,00/månad (moms och skatter inklusive) en total energiförbrukning på 145 kWh per månad. Om detta tröskelvärde överskrids före den månatliga förnyelsen, för varje ytterligare debiteringssession kommer taxeplanen att utökas till Pay per Use Basic-tariffplanen. Flat Small inkluderar även obegränsad bokningstjänst. Denna avgiftsplan aktiveras på prenumerationsdatumet och den förnyas automatiskt på samma datum varje månad. Du kan se restvärdet och det uppdaterade värdet för din månatliga kWh-tröskel i den dedikerade delen av appen. Ytterligare kostnader för strafftid förväntas för att inte släppa kontakten i slutet av laddningssessionen på 0,09 €/minut för AC-kontakter och 0,18 €/minut för DC-kontakter.